Ara li toca el torn a la Cannelle, ella és la nostra última adquisició ha arribat a nosaltres amb 15 mesos (després d’haver tingut 2 propietaris anteriors), en fi obviarem aquest mal tràngol.
Cannelle de la Serralada és una filla de Aux de la Vallée de Luvry i de Barcelone dite Bercy, i per tant consanguinea 3-3 amb Judex un dels millors reproductors de tots els temps.

Es una gossa de caràcter encantador i molt afectuosa. Per les seves anteriors experiències té algunas pors que día a día i treballant amb ella anem superant, es impressionava de veure per exemple un cubell on abans no hi era o de petits sorolls que no sabia molt bé d’on venien.
Per la meva experiència en Malinois veig i estic convençuda, que dins del seu cap hi ha una gran gossa però encara no sap gestionar del tot les seves emocions.

Ara amb l’ajuda també dels altres companys (que li han tocat en sort … … ..) està molt contenta, surt a jugar, no té cap problema amb ells i esta deixant ja veure aquest caràcter increïble que sabem es allà.
Cannelle ve al camp de treball amb nosaltres, ja fa petits progressos en obediència i quan se li posa el pitral  sap que va a mossegar el “traje” (això si li agrada molt), s’ho passa molt bé.
En fi ja he presentat als meus Malinois, Cannelle,  Legend i Kamel ells són qui em fan tornar a aquesta disciplina esportiva que és el Ring Francès i i que omple un buit que hi havia al meu “cor gossero” des de fa ja molt de temps.